Az Európa Kontakt Buth Alapítvány (EKBA) európai civil szervezetként a közcélú, társadalmilag hasznos tevékenységek elkötelezett híve.

Tevékenységünk alapja a demokratikus értékrend iránti elkötelezettség. Célszerinti tevékenységeinket a leggondosabb figyelemmel, szociális érzékenységgel, és az összefogás erejében messzemenően bízva,  volt bajtársainkra messzemenően számítva, minden magyar polgár érdekében végezzük.

Az alapítvány közcélú tevékenységet végez az európai és az Euró-atlanti gondolat terjesztése, és a honvédelmi hazafias nevelés terén. Nemzetközi kapcsolatainkra építve részt veszünk a gazdasági együttműködés elősegítése, a munkahelyteremtés, a szakképzés fejlesztése, a szociális ellátórendszer erősítése, valamint az oktatási, kulturális és turisztikai kapcsolatok bővítése folyamatában.

Társadalmilag hasznos feladatok megoldásában veszünk részt  az ifjúság, valamint az 50 év felettiek szakképzésének támogatásakor, az Euro-atlanti összefogás és az egységes Európa gondolatának megismertetésekor, a hazafias honvédelmi nevelés szükségességének terjesztésekor, valamint a katonai emlékek ápolásakor, és a katonák érdekvédelme során.

Kérjük támogasd céljainkat, és vegyél részt az önkéntes programunkban! 

További információért kérjük,

Lépj velünk kapcsolatba!