Katonai Nyugdíjas Otthonok Amerikában

Az Egyesült Államok kormánya két nyugdíjas otthont üzemeltet bizonyos katonai veteránok számára. A Gulfport kampuszt, amely a Mississippi állambeli Gulfportban található, eredetileg haditengerészeti menedékházként hozták létre 1834-ben, míg a nevet 1880-ban Naval Home-ra változtatták. 1947-ben, amikor a légierő külön szolgálattá vált, a név a haditengerészeti menedékházra változott. Katonák és repülők otthona. Az ott élők többsége veterán sorozott hadsereg és légierő besorozott tagja volt.

[/fusion_text][fusion_text]

Vannak nonprofit szervezetek, amelyek a következő nyugdíjasotthonokat indították el tisztek számára:

  • Air Force Village West: Ez a közösség a kaliforniai Riverside-ban, a March Field mellett található. Ez a nonprofit közösség fogad pályakezdő, tartalékos vagy becsülettel leváltott tiszteket, valamint bármely szolgálati ágból özvegy tiszteket.
  • The Air Force Villages: Ez a nonprofit nyugdíjas közösség a texasi San Antonio-ban található, és fogadja az összes egyenruhás szolgálat nyugalmazott és tiszteletreméltó tisztjeit, valamint házastársaikat, özvegyasszonyokat és idősebb családtagjaikat, 62 éves és idősebb.
  • Falcons Landing: Ez a nonprofit közösség nyugalmazott katonatiszteket, házastársaikat és túlélő házastársakat fogad, akik nem házasodtak újra. A nyugdíjasotthon Washington DC-ben található
  • Knollwood: A szintén Washington DC-ben található egyedülálló nyugdíjas közösség férfi és női tisztek, valamint női rokonaik számára készült. Lakóhelyre jogosultak valamennyi egyenruhás szolgálat rendes és tartalékos férfi és női katonatisztjei, házastársaik, nővéreik, lányaik, édesanyáik és anyósaik.
  • Vinson Hall: Ez az otthon mindössze három mérföldre található az ország fővárosától, a virginiai McLeanben. A jogosultság körébe tartoznak azok, akik az egyenruhás szolgálatban megbízott tisztként (beleértve a tisztet is) szolgáltak, valamint az ilyen tisztek özvegyei, özvegyei, volt házastársai, eltartottjai vagy közvetlen családtagjai.

KÉPESÍTÉSEK

A jogosultsági tényezők közé tartozik az Ön katonai rangja, katonai státusza, életkora, fizikai és mentális egészségi állapota a felvétel időpontjában, valamint a büntetett előélet.

Íme az egyes képesítések alapjai:

Katonai besorolás: A fegyveres erők nyugdíjasotthonai nem szolgálati tisztek. Csak azok jogosultak erre, akik katonai szolgálatuk legalább 50 százalékát besorozott tagként, tisztként vagy a haditengerészet és tengerészgyalogság által „korlátozott szolgálati tisztnek” nevezett tisztként töltötték.

Katonai státusz: Veterán státusza is szerepet játszik a jogosultságban. Akkor költözhetsz AFRH-ba, ha:

  • Veterán 20 éves vagy annál több aktív szolgálati idővel és legalább 60 éves
  • A veterán szolgáltatással összefüggő fogyatékossága miatt nem tud megélhetést keresni
  • Veterán, aki sérülés, betegség vagy fogyatékosság miatt nem tudott megélhetést keresni, és aki háborús színházban szolgált, vagy ellenséges tűzdíjat kapott
  • Női veterán, aki 1948 előtt szolgált