itthon

Fő Navigáció

Üdvözöljük A Washington DC Közösségében

Kenyérmorzsa

  1. A Közösségünk
  2. Washingtoni Közösség

Miért Válassza Közösségünket Columbia Kerületének Szívében?

Oázis Egy Dinamikus Város Közepén

Az AFRH-W Washington DC, egy nyüzsgő metropolisz szívében található, gyönyörű terepeken, amelyek meleg, vidéki környezetet biztosítanak. Fenséges fák, gyönyörű kilátások, nyugodt vadvilág és történelmi tereptárgyak bővelkednek ezen a szentélyen. A közösség a város második legmagasabb pontján nyugszik, így itt a leghidegebb nyári hőmérséklet és mérsékelt tél, valamint lenyűgöző kilátás nyílik a Washingtoni emlékműre (és tűzijátékokra), az Egyesült Államok Capitoliumára, a Washingtoni Nemzeti Katedrálisra és a Bazilikára. Szeplőtelen Fogantatás Nemzeti Kegyhely.

A helyszínen annyi a tennivaló!. Van saját színházunk, ahová egész évben filmeket és szórakoztató műsorokat is behozunk. Élvezheti az ütéseket és a tartalékokat bowlingközpontunkban, megnyújthatja izmait edzésóráinkon, 8-labdát kereshet a sarokzsebben valamelyik poolversenyünkön, vagy kiszállhat a szabadba és golfozhat a 9-es tornákon. lyukas pálya, vagy játssz pácléd a társaiddal!

Még egy nagyszerű ötlet? Ismerkedjen meg Washington rejtett gyöngyszemével, amely az oldalunkon található: Lincoln elnök háza, amely a washingtoni közösség legkorábbi lakóhelye volt, és Lincoln nyári otthonaként szolgált elnöksége alatt.

Washingtoni Campus

Nagyszerű Látnivalók A Környéken

El akar menni egy napra? Csak pár percre van a metrótól, a buszjáratoktól, a Fehér Háztól, műemlékektől, színházaktól, múzeumoktól, professzionális sportoktól és még sok mástól!

Az élet lenyűgöző a történelmi Washingtonban. Végtelen ötletek vannak a vidám napokhoz és éjszakákhoz!

Napos kirándulásokat szervezünk a különböző Smithsonian múzeumokba, labdajátékokat játszunk a Nationals Parkban, és bejárjuk a nagyszerű történelmi helyeket. Megnézzük a Kennedy Center, az Arena Stage és a Shakespeare Színház előadásait, hogy néhányat említsünk a kerület számos művészeti helyszíne közül.

Összességében A DC-Ben Mindenkinek Van Valami Szórakoztató!

Füstmentes!

Az AFRH washingtoni közössége dohányzásmentes. A dohányzás egyik épületben vagy lakóhelyiségben sem megengedett. A szabadban kijelölt dohányzóhelyek vannak kialakítva.


Az Amerikai Katonai Veteránokról Való Gondoskodás Hosszú Öröksége

Az öreg katonák otthona

Az Öreg Katonák Otthona mindig is a besorozott csapataink szentélye volt!

„Ha van valaki, aki megérdemli,
hogy sima és kellemes legyen az útja
, az az öreg katona
, aki valaha is kész volt életét feláldozni
hazája védelmében.”

– Scott Tábornok, Az AFRH Alapítója (1786-1866)

Az Egyesült Államok Katonai Otthonát 1851-ben engedélyezte a Kongresszus. 1827-ben, miközben a philadelphiai haditengerészeti menedékház épült, James Barbour hadügyminiszter azt javasolta, hogy a katonák számára építsenek egy Army Asylumot. Az elkövetkező húsz évben olyan emberek, mint Robert Anderson őrnagy (a Fort Sumter hírnevéből) népszerűsítették a nyugdíjas katonák otthonának ötletét, sikertelenül. A probléma egy katonaotthon finanszírozási rendszerének kidolgozása volt, amely nem jár közpénzek kiadásával. 1846-ban Anderson őrnagy levelet írt az aktív hadsereg összes ezredének, és tájékoztatást kért a Courts Martialtól a bírságokról és elkobzásokról. Válaszokat kapott az ezredek körülbelül felétől, hozzáadta az akkor aktív szolgálatot teljesítő 9438 besorozott katonától kapott havi húsz centet a kórházi alapra, és mindkét forrásból származó éves bevételt 42 642 dollárra tudta becsülni, amiről kiderült, hogy az alacsony oldal. „Kiszámította az egyes tagok éves költségét, felhasználva a hadsereg abban az évben 15,36 dolláros ruházati juttatását, és az egyéves adag éves költségét, az uralkodó napi tíz centes árfolyamon, hogy megkapja az egyes tagok éves költségét ezekért a költségekért. két tétel 51,86 dollár értékben.” Arra is volt gondja, hogy öt különböző keleti parti elmegyógyintézetben és öt különböző keleti parti szegényházban éves fogvatartotti költségeket szerezzen be, amiről úgy számolt, hogy 43,80 dollár volt fogvatartottonként, és elküldte az eredményeket a tiszt számos aláírt petíciójával együtt. Hadtest, miközben a hadsereg elindult Mexikóba. A Kongresszus megjegyezte, hogy „nem kér semmilyen hozzájárulást a kincstártól”.

1847. szeptember 14-én Winfield Scott tábornok megkapta Mexikóváros feladását, és 150 000 dollár arany „hozzájárulást” fogadott el a mexikóvárosi atyáktól „fosztás helyett”. Scott tábornok ennek egy részét cipőkre és takarókra költötte csapatai számára. A fennmaradó 118 791,19 dollárt egy New York-i bankban helyezte el „hadsereg menedékjogáért” felirattal. Ez az akció felháborította a hadügyminisztert: lopással vádolta Scott tábornokot. 58. cikke szerint, de Scott nem volt hajlandó átadni a pénzt a kincstárnak, és végül nyert.

Az új otthon helyéül a prominens Riggs család tulajdonában lévő rusztikus vidéki házikót vásárolták meg. Ez a nyaraló magasan egy szellős domb tetején állt, és több száz hektárnyi mezőgazdasági területre nézett az akkori Washington vidéki részén. Az Öreg Katonák Otthona egyetlen „fogvatartottal” kezdődött. Nemsokára újabb katona költözött be, és kinőtték azt a házikót. Így egy nagyobb „Scott” kollégium épült.

Abraham Lincoln elnök szeretett ellátogatni a Solders’ Home-ba, ahogy az előtte lévő elnökök is. Miután megnőtt, kérte, hogy a nyaralóházat nyaralóként használhassa, hogy elkerülje a DC páratartalmát és politikai nyomását. Mindent összevetve Lincoln elnökségének egynegyedét a házban töltötte, beleértve azokat a hónapokat is, amikor az Emancipation Proklamációt írta.

A fogvatartottaktól azt várták, hogy dolgozzanak, hogy kiérdemeljék a tartásukat. A Katonaotthonnak volt egy 300 hektáros tehenészete, így a fogvatartottak élelmet termelhettek, és önellátóak maradhattak. A 20. században az Otthon az idővel együtt fejlődött, amikor a hangsúly a munkáról a szabadidőre helyeződött át. Ahogy a katonaság fejlődött, a Katonák Otthona továbbra is beengedett repülőket – és nőket. A tehénlegelőkből kilenclyukú golfpálya és lakókertek lettek.

Ma az eredeti házikót pompásan felújították, mint Lincoln elnök nyaralóházát, amely nemzeti nevezetesség. A Scottot átkeresztelték Sherman épületnek, és az AFRH ügynökség munkatársainak irodájaként szolgál. A 2013-ban megnyílt új Scott Building a modern nyugdíjas élet és egészségügy mintája. Manapság a lakosok katonai emléktárgyakat és eredeti műalkotásokat helyeznek el a folyosókon.

[Forrás: Goode, Paul R., ezredes USA Ret., kormányzóhelyettes, Egyesült Államok Katonai Otthona, „The United States Soldiers’ Home”, 1956]